Skip to main content
Ocean Heros

Bliv en helt af havene: med OCEAN HEROES.

Ocean Heros Ocean Heros

Bliv en helt af havene: med OCEAN HEROES.

Vi gør mere for havene

Vi gør mere for havene.

En lastbil med plastaffald ender i vores have hvert minut – det er omkring 10 millioner tons om året. Og tendensen fortsætter med at stige. Dette har fatale konsekvenser for mange økosystemer, truer hele planeten og påvirker også vores livsrum. Så det er på høje tid at gøre noget ved det. Derfor er mange virksomheder afhængige af Ocean Bound Plastic OBP. Men mangel på juridiske definitioner, uklare forsyningskæder og komplekse fremstillingsprocesser efterlader mange spørgsmål ubesvarede, når det kommer til denne “plastik fra havet”.

BERENDSOHN AG har derfor besluttet sig for en løsning, der går et skridt videre i alt: I #tide har vi fundet den rette udbyder til dette.

#tide

#tide

#tide sikrer, at plastikaffald ikke ender i havene: Hold indsamler plastikaffald fra kyster, vandveje og floder rundt om i verden inden for en radius af 50 km. En plast af høj kvalitet fremstilles derefter af dette materiale under strenge kvalitetsstandarder. #tide-konceptet bygger også på en forsyningskæde, der problemfrit kan spores fra indsamlingen af ​​råvaren til leveringen af ​​det færdige plastik. Dette er ægte gennemsigtighed uden nogen grønvask.

Caspar OCEAN HERO

Reklameeffektiv OG bæredygtig.

Vores OCEAN HEROes er lavet af dette materiale: førsteklasses salgsfremmende gaver, som du kan efterlade et virkelig varigt indtryk på dine kunder med. OCEAN HEROS beviser, at hver af os kan gøre noget for at beskytte miljøet.

Her kan du finde vores HERO til shopping:
CASPER HERO
Og her er HELTEN, der åbner hver flaske:
DER ÖFFNER HERO

#tide

Altid aktuel informeret.

Vores OCEAN HERO-projekt vokser konstant, og du kan være der “live”. Masser af spændende information, kampagner og aktuelle nyheder om OCEAN HEROes venter snart på dig her på siden. Bare tjek tilbage i ny og næ og hold dig opdateret. Du kan også holde dig opdateret på Instagram.

BERENDSOHN Instagram