Skip to main content
Edition PRISMA

PRISMA Edition

Funktionen af ​​naturlig skønhed

PRISMA produkter


PRISMA Edition

Funktion af naturlig skønhed

Ud i naturen. Hvor smukt. Frisk luft, blæst og nogle gange måske en smule regn – intet kan ryste ægte friluftsentusiaster. De nyder omstændighederne som de er, fordi vejret trods alt ikke kan påvirke dem, men foretrækker at koncentrere sig om de ting de har kontrol over, såsom sit udstyr. Her skal du ikke gå ned på udstyr, for at nyde naturen er endnu smukkere med udstyr af høj kvalitet. Hvis alt hænger sammen, ikke kun funktionelt, men også visuelt, er oplevelsen perfekt. Vi synes, at et udendørseventyr også kan være lidt stilfuldt.

PRISMA termoflaske med 2 kopper
PRISMA madkasse, termoflaske, knivsæt

Udrustet med udstyr

Vandring gør dig sulten. Og du glæder dig simpelthen til denne snack. Prisma Edition inkluderer alle de redskaber, der er nødvendige for et godt hvil. At spise og drikke binder krop og sjæl sammen, og begge dele er helt sikkert et presserende behov for den næste fase. Madkassen, termokanden og picnic-kniven er udført i rustfrit stål af høj kvalitet og har et flot udseende. Sådan præsenterer klassikerne sig selv i en elegant skikkelse – tidløs og holdbar.

Picnic for alle sanser

Prisma-serien hjælper ikke kun smagsløgene med at nyde. Øjne og hænder bliver også forkælet. Dette ekstraordinære picnicsæt byder på et ekstravagant look takket være den diamantformede overflade, der aldrig undlader at imponere, fordi det simpelthen er noget særligt. Derudover skaber refleksionen, afhængigt af solstråler, et spændende lysspil. Følelsen understreger indtrykket, fordi overfladerne føles som de ser ud: ru, ædle, skridsikre. Industrielt design til naturen – en kontrast, der er harmonisk implementeret med Prisma.

PRISMA picnicsæt i naturen
Jan Dirk-Sinning PRISMA design

Jan-Dirk Sinning

Den industrielle designer Jan-Dirk Sinnings klare signatur kan findes i den eksklusive Berendsohn Prisma Edition. Hans fokus er på konstruktionsdesign, og hans arbejde har allerede modtaget IF Concept Award og Interior Innovation Award.