Skip to main content
ALEGRIA glas og karaffel

ALEGRIA Edition

konsekvent. fremtrædende. kønt

ALEGRIA produkter


ALEGRIA Edition

konsekvent. fremtrædende. kønt

Verden er vores have. Vi arbejder i den, vi slapper af i den – og vi nyder, hvordan det blomstrer, grønt og dufter. Det er kun logisk, at vi tager os af denne have – vores planet – behandler den med omhu og bruger dens ressourcer med omtanke. Vi kan alle bidrage. Der skal ikke ske noget stort for dette, for hvert skridt i den rigtige retning, uanset hvor lille, bringer os lidt tættere på vores mål. Ligesom med denne smukke glasserie, som er et eksempel på genanvendelse af råvarer og et fornuftigt materialekredsløb.

ALEGRIA emballage
ALEGRIA cocktail sæt

Symbol på et globalt netværk

Materialet i denne serie: genbrugsglas. Et koncept og alligevel en bred vifte. For er det ikke en interessant idé, at et drikkeglas eller en karaffel allerede er blevet set af hundreder eller endda tusindvis af husstande – i form af de mest forskelligartede farver og former? Kollektionen er et symbol på, at alt i vores følsomme verden hænger sammen. Fordi Alegria-serien kun er mulig, fordi mange mennesker handler på en miljøbevidst og bæredygtig måde.

Alegria – den umiddelbare glæde ved glas

Individualitet kendetegner rækkevidden af ​​denne serie. Den formidler den rene glæde ved bæredygtighed. Hvad ellers, fordi det er hvad udtrykket “Alegria” betyder. Hvert eksemplar er unikt, fordi den flerdelte sammensætning af glasmaterialet skaber naturligt udseende uregelmæssigheder og er derfor unik. Individuelle stykker, som hver kunne fortælle sin egen historie.

ALEGRIA glas
ALEGRIA vase

Bedre miljø – glas bliver til glas

Genbrug af glas er ikke nyt. Der er containere til det overalt. Men hvad sker der egentlig, efter at det tilsyneladende ubrugelige glas forsvinder i den med en klirren? I denne series tilfælde bringes det indsamlede materiale fra mange beholdere til live i en særlig proces. Fordelene: Der kræves en markant lavere smeltetemperatur til fremstilling end til “normalt” glas. Der er færre emissioner, og den energi, der spares fra en enkelt flaske fremstillet på denne måde, kan tænde en pære i omkring fire timer. Derudover kræves der ikke kvartssand ved fremstilling af genbrugsglas, som det normalt er tilfældet. Lavere energiforbrug, mindre miljøforurening og ingen yderligere råvarekrav – kun tre af mange grunde til Alegria.