Skip to main content
CAMPO Edition tegnebog

CAMPO Edition

Tidløs, holdbar, topkvalitet

CAMPO produkter


CAMPO Edition

Tidløs, holdbar, topkvalitet

For mere end 5.000 år siden – siden stenalderen – begyndte mennesket at bruge garvet dyrehud: som læder til tøj, som beskyttelse mod skader og til moderigtigt tilbehør med et ædelt udseende. Bearbejdelsen af ​​materialet, garvningen samt beklædningen og forarbejdningen har i princippet aldrig ændret sig. Næsten uopslidelig og mange uovertrufne materialer, forener læderets robusthed med elegance. Den typiske duft og følelse er tydelige  egenskaber, der gør et læderprodukt umiskendeligt. Materialet står som en tidløs klippe i brændingen mellem højteknologi, billig produktion og flygtighed. Det er ikke så meget dyret, som læderet kommer fra, der bestemmer egenskaberne, men hvordan det er fremstillet.

CAMPO businesstaske
CAMPO business computer taske

En individuel, livslang følgesvend

Der er dog et par ting, som alle typer læder har til fælles: Hvert produkt er – ligesom væsenet selv – en individuel enkeltstående og kan blive en livslang følgesvend med passende pleje. Derudover ældes den hos sin ejer uden at se slidt og udtjent ud.

Læderet fra vandbøflen – et stykke natur med historie

Med et produkt lavet af vandbøffellæder ejer du et helt specielt og unikt stykke natur. Som om den oprindelige bærer havde haft en dagbog med sig, kan du finde ud af meget om bøflens liv på dens storporede hud. Fordi vandbøflen lever i naturen, kan sporene ses fra dens fortid: ridser, ar og hornstød fortæller historier fra livet i naturen – hård men hundrede procent ren natur.

CAMPO manicuresæt
CAMPO tegnebog

Vegetabil garvning – udelukkende vegetabilsk

Garvningsprocessen foregår også helt naturligt. Ved såkaldt vegetabilsk garvning anvendes kun vegetabilske garvemidler som eg eller kastanjebark. Syntetiske garvemidler er tabu i denne garvningsproces.

Din personlige historie

En ny livsfase for læderstykket begynder i dine hænder, og det absorberer din personlige historie: Over tid ændrer overfladen sig, tilpasser sig brugen, ændrer glans og fornemmelse, og et nyt kapitel føjes til den unikke historie om ” din” vandbøffel .

CAMPO businesstaske