Skip to main content
Bæredygtighed i handling

Bæredygtighed i handling betyder at tage ansvar.

BERENDSOHN-skoven

BERENDSOHN-skoven

Skoven har altid været af stor betydning for menneskeheden. En sund skov har en enorm symbolsk kraft og er en kilde til velvære for mange mennesker og betyder at være i harmoni med naturen.
I hertugdømmet Lauenburg, i Schaalsee-regionen, ligger “Berendsohn-skoven”. Siden 2008 har Berendsohn AG i samarbejde med WWF finansieret omkring 45.000 kobberbøge, ege, asketræer og avnbøg samt andre hjemmehørende træarter, foruden 1.000 fremtidige ege og plantet nogle af dem selv i kundeprojekter og med sponsorater.
Skovens habitat er en vigtig del af et fungerende økosystem, især for ynglende fugle og sjældne planter. Vi er meget glade for at kunne yde et bidrag til en vellykket miljøbeskyttelse.

Læsementor

Læsesponsorat

Siden september 2021 har BERENDSOHN været læsementor på Bahrenfeld distriktsskole i Hamborg. Initiativet fra Hamburger Abendblatt tjener til at fremme avislæsning for skolebørn. Dette giver børn og unge adgang til aktuelle politiske og sociale spørgsmål. Elevernes læsefærdigheder styrkes, men det sjove ved at læse opmuntres også.

Sociale projekter - Schlumperen

Sociale projekter – Schlumperen

Kunst forbinder verdener. Kunst er et spørgsmål om følelse og kender hverken normer eller grænser. Schlumpers går med deres værker ud over de grænser, der er sat i vores “normale” verden, fordi medlemmerne af Hamborgs kunstnergruppe er udviklingshæmmede. Følelser, der aldrig er blevet udtrykt, følelser der aldrig kunne forstås, bygger bro.

Produkter designet af Schlumpers har været en succesfuld del af BERENDSOHNs sortiment i årevis og vidner om disse ekstraordinære kunstneriske personligheder.

Hjertesager - Nestwerk Allstars

Hjertesager

er for BERENDSOHN aktuelle, ligesom tidligere forskellige sociale projekter . Vi er afhængige af farverig mangfoldighed til støtte og vil gerne fremme en bred vifte af facetter af alle livets områder med vores engagement. Her er et lille uddrag af vores engagement i de seneste år:

  • Sponsorering af Nestwerk Allstars (fodboldhold)
  • Børnehospice Hospiz_Sternenbrücke Herzenswünsche e. V
  • WWF
  • Sponsorering af kunst – Eastfield Festival