Skip to main content
Bæredygtighed i kommunikation

Bæredygtighed i kommunikation betyder åbenhed og gennemsigtighed.

Bæredygtighed og kriterier

Kommunikation om produktet

Siden 2021 har alle vores produkter, hvis de er klassificeret som bæredygtige, fået et præcist mærke, der angiver, hvilket kriterium der bidrager til bæredygtighedsfaktoren og af hvilken grund.
Derfor har hvert bæredygtighedskriterium et passende ikon. Forklaringen kan findes på selve produktet, fx i indlægget, på servicekortet, i produktfolderen, på hangtagget eller her på hjemmesiden. På den måde ved vores kunder ikke kun, om et produkt er bæredygtigt, men finder også direkte ud af hvorfor.

BERENDSOHN bæredygtighedsbrochure

BERENDSOHN bæredygtighedsbrochure

Vores nuværende bæredygtighedsbrochure, hvor alt indhold om dette emne er forklaret i detaljer er kompakt og forståeligt. Vi sender dig gerne denne brochure, hvis det er nødvendigt. En henvendelse til kundeservice er tilstrækkelig. Du kan downloade den endnu mere klimavenlig her.

Certifikater og priser

Certifikater og priser

Vi er løbende blevet testet og certificeret i mange år. Det er den eneste måde vi kan finde ud af, hvor der stadig er plads til forbedringer. Og det er den eneste måde, hvorpå vi troværdigt og verificerbart kan kommunikere vores bæredygtighed.