Skip to main content
Edition UNDA

UNDA produkter


UNDA Edition

Om lidenskabelig håndtering af vand

Vand har altid haft en særlig effekt på mennesker. Enten som et mytisk element, en fare, der truer vores eksistens eller som en naturlig forfriskning. Nu om dage opfattes vand på en ny og opmærksom måde som en værdifuld og velsmagende vare.
I de sydeuropæiske lande serveres der vand til ethvert måltid. Det er også en af ​​de tre mest populære drikkevarer i Tyskland. Vores postevand har kvalitet af ​​drikkevand. Og denne kvalitet kontrolleres konstant. Eksempelvis vil forbruget af postevand kunne reducere brugen af ​​glas- eller PET-flasker på længere sigt og undgå lange transportveje.
UNDA glaskollektionen, bestående af en karaffel og glas, er opstået ud fra denne idé. De smidige, organiske former symboliserer strømmen af ​​vand, strømmen af ​​liv. De præsenterer drikkevand elegant og respektfuldt på samme tid. Det farvede, mundblæste glas gør hver enkelt genstand til unika. UNDA er det levende hylster for en ædel vare i et harmonisk formsprog.
Nyd vand i sin smukkeste form.

UNDA glaskaraffel og glas
UNDA karaffel

UNDA karaffel

Vandets form – Serveret i en stilfuld karaffel i stedet for en almindelig flaske, gør ønsket om en kølig forfriskning straks større. Med denne designerkaraffel får du et eksemplar, der ligner en skulptur. Den ekstraordinære form er næsten ikke til at tage fejl af, og det transparente farvede glas formidler friskhed, kølighed og samtidig noget mystisk. Ved nærmere eftersyn viser hver enkelt prøve sig at være unik, fordi små detaljer, såsom luftlommer, er det unikke fingeraftryk på mundblæste prøver. Form, farve og design – denne vidunderlige karaffel er noget særligt i alle facetter. Det er en del af en eksklusiv Berendsohn-serie designet af internationalt anerkendte arkitekter og designere – udtænkt under aspekterne bæredygtighed, originalitet og kvalitet.

UNDA glas

Fra hånd til mund – En velsmagende drik i en stilfuld atmosfære har brug for det rigtige glas. Dette sæt er uden tvivl iøjnefaldende og byder på noget ekstraordinært i sine facetter – form, farve, design: Silhuetten formidler femininitet – som om du stod ansigt til ansigt med to skønheder klædt i cocktailkjoler. Den delikate røgede tone i glasset skaber et mystisk slør. Derudover er hvert enkelt glas unikt, fordi mundblæste ikke er to helt ens. Følelsen understreger det visuelle indtryk, for glasset ligger dejligt behageligt i hånden. Dette sæt er en del af en eksklusiv Berendsohn-serie designet af internationalt anerkendte arkitekter og designere – udtænkt under aspekterne bæredygtighed, originalitet og kvalitet.

UNDA glas
Alfredo Häberli

“At observere er den smukkeste form for tænkning.”

Alfredo Häberli

Argentinskfødte Alfredo Häberli, der bor og arbejder i Zürich, er en af ​​de mest succesrige og eksperimenterende nutidige designere. Han interesserer sig især for kreative løsninger, når der også er et problem. Og så begynder han at løse det. Inspireret af humoristiske, tidligere eller fantastiske selvoplevede situationer.
I vores tilfælde tog han udfordringen op. Hvordan fortæller gaver virkelige historier om værdien af ​​vores verden? Hvad synliggør den spændende kombination af økologisk ansvarlighed og glæde ved at give? Alfredo Häberli har skabt usædvanligt følelsesladede objekter af absolut uafhængighed, og deres former, funktioner og materialer åbner nye perspektiver i mange henseender. Karakteren BLØK er inspireret af sentimental lykke og er godt på vej til at blive en klassiker inden for bæredygtigt produktdesign.