Skip to main content
MOVE Edition

MOVE Edition

Mobil til destinationen

MOVE produkter


MOVE Edition

Mobil til destinationen

Hverdagen er præget af kravet om mere og mere fleksibilitet. At rejse ofte, arbejde på farten og gøre alt så effektivt som muligt. Vi bruger meget tid i lufthavne, i toget og på hotelværelser – det mobile liv er blevet helt naturligt. Teknologien sætter tempoet og sørger for, at der ikke skal gå et minut ubrugt – hvis vi vil. Dyrt udstyr skal dog også opbevares sikkert og så gennemtænkt og praktisk som muligt. Ønsket om perfekte tasker, rygsække og etuier bliver genoplivet med enheder i konstant udvikling. Tid til Move-serien, som ikke lader noget tilbage at ønske, og hvis design er udviklet eksklusivt til Berendsohn.

MOVE mobil til destinationen
MOVE notebook taske

Stol på forbindelse uanset hvor

Designet som ønsket: moderne og klassisk på samme tid – bare tidløst. Det yderst tidssvarende tofarvede look – fint mønstret gråt og sort – er ikke overvældende og har alligevel en påfaldende effekt. Overfladen ser ikke kun godt ud i dag, den holder også i morgen og fremover, fordi det vand- og smudsafvisende betræk  tåler meget. Det er en god ting, for når alt kommer til alt, ved man aldrig på forhånd, om man pludselig står i regn. Med Move-kollektionen sørges for såvel forretningsrejsende som den urbane hipsters perfekte præstation i enhver situation.

Tænkt på alt undervejs

Udover et lækkert design har Move-serien gennemtænkte funktioner, som kan findes i alle artiklerne. Den smarte placering af lommer og rum sikrer optimal udnyttelse af pladsen. Udseendet forbliver altid slankt og elegant. Bærehåndtag, stropper og remme kan findes præcis, hvor du har brug for dem. Hvis en elektronisk enhed går ned, er der en USB-port på hver artikel, som kan bruges til pålideligt at genoplade.

MOVE har tænkt på alt
MOVE til alle ting

Serien til det hele

Uanset hvad du tager med dig på forretningsrejse – tilbyder Move-serien den rigtige opbevaring til næsten alt. Her kan man se, at udviklerne forstår deres håndværk, fordi de selv tilhører målgruppen. At være på farten er rigtig sjovt, når du er optimalt rustet til enhver indsats – med det rigtige tilbehør fra Move-serien. Et design – praktisk variation!