Skip to main content
BLØK vis dine følelser

BLØK Edition

Vis dine følelser

BLØK produkter


BLØK Edition

Vis dine følelser

Et af de grundlæggende menneskelige instinkter er, at ville vide hvad den anden tænker. Hvordan har de det. Hvad føler de. Selv de første hulemalerier handlede om at formidle følelser som frygt eller glæde. Sproget var ikke nødvendigt. De stærkt symbolske tegninger var i stand til på imponerende vis at sætte stemningen med blot et par streger.

BLØK

Ikonisk æstetik

Den usædvanlige træfigur Bløk har samlet ideen om non-verbal kommunikation på en legende og sjov måde. Reduceret til det væsentlige. Fremstillet af træ fra bæredygtigt forvaltede områder. Til utallige følelsesmæssige udbrud. På denne måde har Alfredo Häberli skabt en følelsesmæssig, poetisk formidler af ikonisk æstetik.
Hvordan har du det? Formfuldendt.

BLØK viser dine følelser
Alfredo Häberli

“At observere er den smukkeste form for tænkning.”

Alfredo Häberli

Argentinskfødte Alfredo Häberli, der bor og arbejder i Zürich, er en af ​​de mest succesrige og eksperimenterende nutidige designere. Han interesserer sig især for kreative løsninger, når der også er et problem. Og så begynder han at løse det. Inspireret af humoristiske, tidligere eller fantastiske selvoplevede situationer.
I vores tilfælde tog han udfordringen op. Hvordan fortæller gaver virkelige historier om værdien af ​​vores verden? Hvad synliggør den spændende kombination af økologisk ansvarlighed og glæde ved at give? Alfredo Häberli har skabt usædvanligt følelsesladede objekter af absolut uafhængighed, og deres former, funktioner og materialer åbner nye perspektiver i mange henseender. Karakteren BLØK er inspireret af sentimental lykke og er godt på vej til at blive en klassiker inden for bæredygtigt produktdesign.