Skip to main content
Karriere

Vi har altid gjort alting anderledes.
Bliv en del af det!

Så sikker kan frihed være

Har du nogensinde tænkt på en karriere inden for salg? Berendsohn tilbyder dig en unik mulighed. Hos os arbejder du med en selvstændig erhvervsdrivendes frihed og har en lønmodtagers månedlige sikre minimums udbetaling.

Som sælger hos Berendsohn arbejder du tæt på hvor du bor fordi vi ved, at salget fungerer bedst, når kunder og konsulenter taler samme sprog.

Berendsohn er en virksomhed der aldrig ville svigte mig, uanset hvad, og jeg kan være den jeg virkelig er.

Harald Döring: Sælger siden 1985 hos Berendsohn
Citat: Harald Döring

Planlæg selv din arbejdsdag

Hos Berendsohn kommer du til at arbejde selvstændigt og selvstændigt med det formål, at opbygge din egen kundekreds. Kundebeskyttelse er en selvfølge for os.

Adskillige tiltag såsom dit eget salgsbudget eller fleksibel aftalestyring hjælper dig med at vinde og vedligeholde dine kunder.

Vi lader dig ikke være alene

Back office og salgsstyrken arbejder hånd i hånd hos Berendsohn for at opfylde vores kunders ønsker. Vi ser vores arbejde som teamwork. Derfor har enhver sælger hos Berendsohn en personlig kontaktperson på kontoret.

Regelmæssig erfaringsudveksling i form af regionale møder, egen videoplatform for salgsidéer og fælles salgskampagner er meget vigtige hos Berendsohn.

Kom i gang hos os og lær af de bedste!

Hos os er alle muligheder åbne for dig. Selvom du starter hos os i forbindelse med et karriereskift, hjælper vi dig med at opbygge en karriere inden for salg. Mange af vores ledere startede også deres karriere som karriereskift inden for salg.

Vi opmuntrer og ledsager vores medarbejdere gennem vores 3-trins program (uddannelse, praktisk erfaring i den daglige virksomhed, videreuddannelse). Berendsohn AG afholder alle omkostningerne ved din uddannelse.

Uddannelse

 • Intensiv, struktureret træning de første uger med teoretisk salgstræning på træningshotellet og praktiske øvelser på stedet
 • Præsentation og udvikling af forskellige salgsstile og salgsteknikker
 • Anvendt praktisk arbejde med kolleger og ledere
 • Netværk med kollegaer fra andre regioner for at udveksle erfaringer og teambuilding
 • Firmaets egen digitale e-lærings platform
 • Dybdegående salgsvideoer og salgsrelaterede podcasts med høj lærings- og underholdningsværdi

Praktisk erfaring i det daglige

 • Kundeaftaler sammen med erfarne sælgere eller ledere
 • Fælles salg med kollegaer på samme karriereniveau
 • Teamopgaver i en region med fælles aktiviteter (teambuilding, workshops, aftenarrangementer)

Efteruddannelse

 • Struktureret efteruddannelse med omfattende modulopbyggede trænings og videreuddannelser
 • Fast kontaktperson med samme uddannelse og teknisk forståelse for alle spørgsmål, som til enhver tid kan træffes personligt eller telefonisk, og som er blevet intensivt og grundigt forberedt af os til denne ansvarsfulde opgave