Skip to main content
Karriere

Vi har altid gjort alting anderledes.
Bliv en del af det!

Gør de alting anderledes? Respekt!

Vores medarbejdere er hjertet i vores virksomhed. Deres engagement, opfindsomhed og evne til at arbejde i et team præger Berendsohns succeshistorie. Tilfredse, succesfulde medarbejdere er ekstremt vigtige for os. At behandle hinanden med respekt, en kultur af åben diskussion og feedback og handle beslutsomt, er blot nogle af de komponenter, der er udviklet gennem vores mange års virksomhedshistorie, og har formet den hanseatiske virksomhedskultur i Berendsohn AG.

Jeg kan være den, jeg er.

Kirsten Mücke: Områdechef siden 1997 hos Berendsohn
Kirsten Mücke

Vi har et hjerte for specielle karakterer

Har du det særlige talent, der skal til for at sælge med succes? Så kom og vær med. Fordi ingen på vores hold er normale.
Det ønsker vi slet ikke, – man skal være lidt ekstraordinær.

Vil du være en vinder? Så tilbyder vi dig alle muligheder for en succesfuld karriere.

Bjørneklub fejring

Vi fejrer din succés

Ud over vores daglige arbejde, er det en del af vores selvforståelse og vores virksomhedsfilosofi, at lade vores medarbejdere deltage i vores succes. Alle sælgere har mulighed for at blive de mest succesrige konsulenter i deres region og land. Engagementet anerkendes med store bonusser – samtidig er personlig succes en motivation for alle kollegaer.

Der Bärenclub (Bjørneklubben) – De bedste af de bedste

Vores bedste salgskonsulenter har deres egen klub, “Bjørneklubben”. Store incitamenter og attraktive bonussystemer venter dig der, for at værdsætte ydeevne og motivere dig i den daglige forretning.

Hver salgsrepræsentant modtager et  antal “Bjørnepoter”, klubbens egen valuta, i forhold til de personlige resultater i løbet af året. Baseret på definerede grænser kan bronze-, sølv- eller guldstatus opnås. “Bjørnepoterne” kan så veksles til flotte præmier – lige fra sæsonens “nice to have” gaver, til den nyeste mode, forbrugerelektronik og værdifulde rejse gavekort.

Derudover er der en gang om året et eksklusivt arrangement med alle Bjørneklub – medlemmer, herunder en overnatning på et 5-stjernet hotel. Det underliggende program omfatter arrangementer som en sejlregatta, en hyttevandring eller en gallamiddag. Som en del af aftenarrangementet vil vores mest succesfulde medarbejdere i året blive hædret ved en særlig festlig ceremoni.