Skip to main content
Karriere - Opnå mål

Vi har altid gjort alting anderledes.
Bliv en del af det!

Har du høje mål, er det bedre at starte på toppen

Berendsohn AG er markedsleder inden for direkte salg af reklameartikler og gaver. Alene i Tyskland er der en stærk salgsstyrke på mere end 250 salgsrepræsentanter, ledet af et team kompetente ledere.

Vi tilbyder dig brancherelaterede og unikke artikler med spændende og usædvanlige historier. At sælge disse unikke produkter er bare sjovt! Stil dig over for en ny udfordring og vær med. Lige fra starten tilbyder Berendsohn AG dig et ideelt miljø for din professionelle succes med en bred vifte af muligheder og udviklingsmuligheder.

Perspektiver blev åbnet for mig, da jeg ikke vil stå stille.

Jennifer Wolgast: Områdechef siden 2008 hos Berendsohn
 Jennifer Wolgast

Vi giver dig alt, så du kan give alt

Salgsteamet hos Berendsohn AG er opdelt i fire hierarkiske niveauer. Alle karriereveje er åbne for dig, fra junior salgskonsulent til salgskonsulent, team- eller regionschef.

Som deltager i vores supportprogram er unge salgstalenter parate til at påtage sig yderligere opgaver. Vi udvikler dig løbende. Vi har i mange år brugt kurser, seminarer, relevante afdelinger i backoffice, praktikpladser på andre områder,  og optimerer dem løbende.

Under din udvikling hos os har du mulighed for at lære  og udføre en bred vifte af aktiviteter. Uanset om du er instruktør eller træner, koordinerer vi din Berendsohn-karriere individuelt sammen med dig, med baggrund i dine kompetencer, personlige prioriteter og private muligheder.

Usædvanlige mennesker, usædvanlige provisioner

At arbejde hos Berendsohn betaler sig: Ud over den meget gode grundløn og det omfattende 3-trins program, får alle sælgere hos Berendsohn AG yderligere lukrative fordele.

Du får en attraktiv fast løn med motiverende, variable månedlige ydelser. Vores kompensationssystem garanterer, at dit engagement virkelig betaler sig: Løntillæggene, som er optimeret til dine personlige mål, gør dig i stand til at opnå en indkomst over gennemsnittet.

tøjbøjler

Perfekt udstyret til din salgssuccés

Til at starte med vil du gratis modtage en eksklusiv, opdateret og komplet prøvekollektion i topkvalitet – for optimal rådgivning af dine kunder.

En separat iPad inklusive Berendsohns egen app som salgsstøtte supplerer prøvekollektionen med katalogbilleder af høj kvalitet, aktuelle priser, designidéer og referencer.

Vi forsyner dig også med vores professionelle kundestyringssoftware – et skræddersyet CRM-system, der understøtter dig i dine kunderelationer.

 

Hvad synes jeg om vores produkter? Jeg elsker dem.

Simon Phillip: Leder af Grafikservice siden 2016 hos Berendsohn
Simon Phillip

De bedste produkter på markedet med en historie

At sælge vores salgsfremmende gaveartikler er bare sjovt. Vi giver dig unikke produkter, der sælger særligt godt takket være deres kvalitet, historie og design. Mange af vores reklameidéer er skabt i samarbejde med kendte designere og kunstnere. Ikke underligt, at de allerede har vundet mange internationale priser.