Så sikker kan frihed være

Har du nogensinde overvejet en karriere inden for salg? Berendsohn tilbyder en unik mulighed.

Som sælger for Berendsohn arbejder du i nærheden af ​​dit hjem, fordi vi ved, at salget fungerer bedst, når kunden og konsulenten taler samme sprog.

"Berendsohn er en virksomhed, der aldrig vil svigte mig, uanset hvad, mens jeg kan være den jeg virkelig er"

Harald Döring
SALGSKONSULENT
SIDEN 1985 BERENDSOHN
Harald Döring

Design din egen arbejdsdag

Hos Berendsohn arbejder du selvstændigt og ansvarligt med det formål at bygge din egen kundebase. Kundebeskyttelse er en selvfølge for os.

Talrige foranstaltninger såsom et privat sælgerbudget eller en fleksibel aftaleplan vil hjælpe dig med at vinde kunder og fastholde dem. Med din egen firmabil af høj kvalitet vil du gøre et godt indtryk under kundebesøg.

Du vil ikke stå alene

Internt salg og field service-arbejde går hånd i hånd hos Berendsohn for at opfylde vores kunders krav. Vi ser vores arbejde som en holdindsats. Derfor har hver leverandør en personlig kontakt på kontoret hos Berendsohn.

Regelmæssig udveksling af erfaringer i form af regionale møder, egen videoplatform til salgsideer og fælles salgsinitiativer er meget vigtige for Berendsohn.

Tag med os og lær af de bedste

Hos os alle muligheder åbne. Selvom du starter som trainee hos os, hjælper vi dig med at opbygge en karriere inden for salg. Mange af vores ledere har også startet deres karriere som salgstraineee