Tag selv del i vores succes

Nye produkter kommer ikke af sig selv. De realiseres på baggrund af ønsker og behov hos vores kunder. Som salgskonsulent er du vores øjne og ører i markedet. Bliv del af vores salgsteam og bidrag til den videre udvikling af vores kollektion.

»Kunden ser det i dine øjne, og det er en fantastisk følelse selv at mærke, - og der ved jeg, det er rigtigt, det jeg gør«

Jörn Lundberg
Handelsagent i Danmark.
Har samarbejdet med Berendsohn siden 1999
Jörn Lundberg

Vi har altid gjort alt anderledes - bliv en del af det.

Lad os dele dine erfaringer. Vind flotte præmier med dine produktideer i vores hyppgie konkurrencer . Du får med garanti anerkendelse fra ​​dine kolleger, hvis dine ideer kommer til live.

Ingen kender vores kunder så godt som du. Derfor konsulterer vi vores sælgere regelmæssigt, før vi lancerer nye produkter på markedet. De er involveret i alle faser af udviklingsprocessen, fra konceptgennemgang til færdiggørelse til udviklingen af ​​slogans og designforslag.

Dine kunder - dine ideer

Slip din kreativitet løs. Med dine ideer gør du vores kunder til dine personlige kunder.

Fordi kun dine slogans og designforslag gør vores produkter til personlige gaver. Vi lader dig ikke stå alene med opgaven: vores professionelle grafiske service tager sig af implementeringen. Det vigtigste er, at dine kunder er tilfredse.

Oplev hvordan kunder bliver til stamkunder og stamkunder bliver til venner.