Alle, der sætter høje mål, har nemmere ved at nå til tops

Berendsohn AG er førende på markedet inden for direkte formidling af reklameartikler og gaver. Vores salgsteam tæller mere end 250 rejsende salgsrepræsentanter alene i Tyskland. De ledes med sikker hånd af et kvalificeret ledelsesteam.

Vores produkter er emotionelle og enestående med spændende og usædvanlige historier bag. Det gør det sjovt at sælge produkterne - så enkelt kan det siges! Tag udfordringen op og prøv noget nyt. Meld dig under fanerne hos Berendsohn. Berendsohn AG giver dig fra starten ideelle rammer til at udfolde dit talent og dine færdigheder i.

»Jeg fik sat mål, fordi jeg ikke ønsker at stå stille.«

Jennifer Schäfer
OMRÅDEDIREKTØR
HAR VÆRET HOS BERENDSOHN SIDEN 2008

Vi giver dig alt, så du kan give alt.

Salgsteamet hos Berendsohn er inddelt i fire hierarkiske niveauer. Fra juniorsalgskonsulent, til salgskonsulent, team- eller regionale leder er alle karriereveje åbne.

Unge salgstalenter bliver som deltagere i vores udviklingsprogram forberedt til at overtage mere udfordrende opgaver. Vi udvikler dig "on the job". Tilsvarende moduler såsom uddannelse og seminarer, udstationering i de relevante afdelinger på kontoret eller praktikophold i andre områder har vi brugt i mange år, og vi forbedrer dem løbende.

»Hvad jeg synes om vores produkter? Jeg elsker dem?
Jeg elsker dem.

Simon Phillip
GRAFISK LEDER
HAR VÆRET HOS BERENDSOHN SIDEN 2016
Simon Phillip

De bedste produkter på markedet med en historie

Det er ganske enkelt sjovt at sælge vores reklamegaver. Hos os får du unikke produkter på hånden, som kan sælges særligt godt på baggrund af deres kvalitet, historie og design. Mange af vores reklameideer er udviklet i samarbejde med anerkendte designere og kunstnere. Det er ikke overraskende, at de allerede har vundet mange internationale priser.