Vores personlige rådgivningsservice, som aflaster din tid

Reklameartikler gør glæde. Hvis de er valgt godt – og ikke koster for meget af din tid.

Bestil vores reklameartikelservice – og alt er godt.

I vores rådgivningssamtale afklarer vi med dig personligt alle spørgsmål rundt omkring reklameartikler, kort, kundegaver og medarbejderbeklædning. Du siger hvad du ønsker, vi tager os af hele afviklingen. Især hvis det handler om tryk og individualisering.

Full-Service-samtale

Første samtale og afklaring af behov.

I en kort samtale lærer vi hinanden at kende.

Præsentation af løsninger til din branche.

Rådgiveren viser dig brancherelevante artikler ”live”. Du kan føle, prøve- vi finder det er vigtigt. For endnu mere inspiration far vores firmatablet yderligere produkter til rådighed.

Udvalg af produkter og service

Ud af de mange muligheder finder vi i denne del af vores samtale de optimale produkter til dig. Bevidst giver vi os nok tid i denne fase, så dit produktvalg også ender med succes.

Indivudualisering af dine produkter.

Vi taler om hvordan din reklameløsning kan laves individuelt. Vores grafikservice sørger for at dit budskab kommer perfekt til sin ret.

Vores tilbud står

Sammen med dig laver vi en plan over omkostningerne på dit individuelle reklamebudskab.

Din individuelle reklameløsning er fundet!

Efter kun ét personligt møde er alle ændringer på plads.

Virksomhedsreklame med reklameartikler og gaver er mere end én tjenesteydelse. Der er en sammenhæng mellem virksomheder og kunder eller mellem forretningspartnere. Gennem din omfattende vejledning og kundenærhed får vores reklamerådgivere al nødvendig information om disse relationer. Og funktionelle reklameideer og effektive gaver. De har et indgående kendskab til branchen, kender området og er til stede hos vores kunder. På baggrund af denne erfaring identificerer de vores kunders behov og finder de rette produkter og rådgiver også om udformningen af individuelle reklamebudskaber.

Vores reklamerådgivere kommer naturligvis helt uforpligtende på besøg. Lad dig os give dig et stærkt kvalitetstilbud, som med garanti sørger for at dine kunder ikke glemmer dig lige foreløbigt!

Kontakt os i dag for et uforpligtende måde.

Sig hej...

Udfyld kontaktformularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Alt du ønsker

Fra kuglepenne til at design-saltbøsser. Vi har over 800 ekstraordinære artikler på lager. For at hjælpe dig med at vælge laver vores reklamekonsulenter en behovsanalyse baseret på dine behov, så du får de helt rigtige produkter.

Dermed sikrer vi, at du efterlader et varigt indtryk hos dine kunder.

For at røre og prøve

Dan dit eget indtryk af vores reklameideer. Som en central del af vores konsulentydelser, laver vi en live-demonstration på vores lokalitet. Samtidig får du mulighed for at røre ved, bedømme og afprøve vores komplette sortiment. Vores professionelle reklamerådgivere har både uddannelsen, erfaringen og de nyeste teknologiske hjælpemidler at trække på, når I sammen skal finde frem til effektive slogans og individuelle designs.

Individuel og fleksibel

Alle reklameartikler, reklamegaver og tekstiler fra vores GB-Collection kan personaliseres helt efter vores kunders ønsker og ideer. Tilføj virksomhedens varemærke, logo, et bemærkelsesværdigt slogan, et kampagnesymbol i forbindelse med en speciel event eller en kombination af det hele.

Vi arbejder også fleksibelt for at imødekomme kundernes krav på vores eget produktionssted i Tyskland under produktion og levering. Uanset om det er levering efter aftale, individuel afsendelse til begivenheder eller en hurtig produktion, er det muligt for vores kunder.

Lær os at kende.
Arrangerer personlig rådgivning.

Vores service stopper ikke med produktvalg

Det passende produktudvalg er første skridt på vejen til loyale stamkunder. Andet skridt hedder individuelt design. På den måde forvandler du dine reklameartikler til din helt personlige reklamesøjle. Vores reklamerådgivere hjælper dig gerne med at finde de rigtige produkter og udvikle det helt rigtige reklamebudskab til netop din branche. Vores grafikservice sørger herefter for at vække ideerne til live på de valgte produkter. Kort tid efter modtager du de personaliserede og skræddersyede reklameartikler og gaver.