Bær din virksomhed frem i verden

Vi er afhængige af den direkte, personlige kontakt. Vores reklame konsulenter interagerer dagligt med vores kunder, så de lærer kundernes virksomheder at kende, at forstå de individuelle behov og udvikle relevante, tilpassede løsninger. Alle reklameartikler, reklamegaver og tekstiler fra GB Collection kan tilpasses i henhold til vores kunders behov. Med varemærket, firmaets logo, et unikt slogan, en action-skilt til en særlig begivenhed eller en kombination af det hele.

Sig hej...

Udfyld kontaktformularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Det kræver ikke meget arbejde af dig, fordi vi tager os af det hele.

Hvilken form for personalisering egner sig bedst til den valgte artikel? Hvor skal tryk eller gravering anbringes? Er der brug for eget layout eller måske et aktiverende slogan? Vi besvarer alle disse spørgsmål. Reklamerådgiveren briefer Berendsohns grafikservice indgående, hvilket sikrer at det valgte budskab formidles perfekt på den valgte artikel.

Vores kompetente grafikafdeling behøver bare et visitkort, et stykke firmabrevpair eller en flyer fra virksomheden. Har du en digital udgave er det selvsagt optimalt, men ingen forudsætning. Ved hjælp af nyeste grafiksoftware og høj faglig kompetence er vores medarbejdere i stand til at generere trykfiler egnet til reproduktion ud fra stort set alle former for originalforlæg. Dermed kan du være sikker på at dine designideer står perfekt på den færdige reklameartikel. Vores kunder godkender altid personaliserede artikler inden den endelige produktion går i gang, denne service er med i prisen. Dermed er alle på den sikre side.

Lær os at kende.
Arrangerer personlig rådgivning.

Fleksibilitet og den højeste kvalitet takket være egen produktion og forarbejdning

Berendsohn AG har udbygget det eksisterende produktionsanlæg i Brüsewitz ved Schwerin, så det nu har status af europæisk produktions-, service- og logistikcentral med tryk- og personaliseringskompetencer. Her personaliseres alle reklameartikler og gaver ved hjælp af innovative teknologier, og altid med de højeste kvalitetsstandarder for øje. Dermed kan vi opfylde alle kundeønsker præcist og i bedste kvalitet.

Mere end 150 medarbejdere arbejder dagligt på sagen. Alt efter produkttype anvender vi forskellige personaliseringsteknikker. Vi garanterer en ensartet og førsteklasses produktkvalitet, bl.a. ved at tjekke alle produkterne igennem manuelt. Kun optimale trykresultater leveres videre til vores kunder.

Selvfølgelig optimerer vi også selv firmatøjet. De nyeste serigrafi- og broderimaskiner sikrer via en speciel softwarestyring, at dit reklamebudskab eller firmalogo bliver påført perfekt på tøjet. Uanset om det kun er nogle få centimeter på kraven eller dækning af hele overfladen - vi gør alle størrelser mulige. Som en ekstra service tilbyder vi at personliggøre hver eneste tekstil individuelt - for eksempel med medarbejderens navn.