Højeste kvalitet og fleksibilitet med egen forædling.

Vores afdeling i Brüsewitz i nærheden af Schwerin er det europæiske produktions-, service- og logistikcentrale fra Berensohn. Her bliver alle reklameartikler og gaver under den højeste kvalitetsstandard og med innovative teknologier forædlet. Således sikrer vi en optimal omsætning af alle kundeønsker.

Berendsohn AG stiller de højeste kvalitetskrav til vores produkter og vores forædlingdsproces. Hver detalje er vigtig for os. Fra første design af nye reklameartikler til sidste finslibning af den personlige forædling. Bedste prodiktkvalitet, perfekt videreforarbejdning og stor kundetilfredshed står hos os på første plads.

Alle produkter bliver regelmæssigt testet og undersøgt inden udleveringen af Berendohn medarbejdere. Sådan er vi sikre på at kun perfekte varerforlader vores hus.

Berendsohn AG koordinerer og styrer selv alle produktionsprocesse og er derfor i stand til at garantere en konstant høj og pålidelig kvalitet af vores eksklusive produkter. Alt, så du kan efterlade et førsteklasses indtryk hos dine kunder!